Fordele

Lav kommision

Vi tager kun 15% af lejeindtægten fra udlejningskanalen, Hvis du kan finde et billigere bureau, så matcher vi gerne tilbudet

Moderne markedsføring

Vi spilder ikke dine penge på forældede print-medier. Vi anvender kun moderne kanaler som Airbnb, Booking.com og Expedia

Fuld råderet og ingen binding

Vi mener ikke det er vored ret at diktere hvor mange uger du må ejerspærre dit hus, og du vil til enhver tid kunne lukke ned for flere bookinger.

Kanaler vi udlejer fra


Værdier

Service og fleksibilitet
Vi står til rådighed i hele udlejningsprocessen både overfor dig og dine gæster. Det er således op til dig, om du selv vil være involveret i udlejningen, eller om du hellere vil læne dig tilbage og lade os ordne det hele.

Professionel rengøring
Vi tror på, at ankomsten til et professionelt rengjort hus er første skridt på vejen til en god ferieoplevelse. Vi sørger for, at huset er rengjort før alle nye gæster via effektive samarbejdspartnere.

Løbende evaluering
Vores model fungerer kun, hvis vores kunder tjener penge. Det betyder, at vi har fuldt fokus på vores kundes interesser, da det også er i vores interesse. Vi foretager løbende evalueringer af udlejningsprisen, og benytter os af effektive prissætnings- mekanismer, der er med til at maksimere antallet af udlejningsdage.

Verificering og baggrundstjek
Før vi godkender en ny gæst i dit hjem, bliver alle verificeret og baggrundstjekket. Dette giver dig den nødvendige tryghed.

Færre omkostninger
Vi sikrer dig den højest mulige andel af indtægterne ved at strømline processerne, så du ikke skal betale for unødvendige udgifter. Vi tror på, at en fokuseret markedsføring og personlig service ikke behøver at indebære dyre kataloger og bindingsperioder. Det der betyder noget for os, er at give dig frihed og højest mulige lejeindtægter

Om os

Siden i 2014 har vi eksperiemntere med at leje ud via udlejningsplatformen Airbnb, og med stor succes. Born·host startede som en hyggeprojekt, vi synes de etablerede bureauer var for dyre, rigide og magtforholdet mellem bureau og ejer virkede skævt.

Ved siden af studie og jobs begyndte vi i 2017 at åbne op for administration og udlejning af feriehuse på hele Bornholm, men nu kan vi også dække sjælland.

Har du andre spørgsmål kan du kigge på vores FAQ., eller kontakte os nedenfor.


Kontakt

Er du interesseret eller har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os! udfyld gerne formularen nedenfor, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Skriv gerne i formularen, hvis du foretrækker, at vi ringer dig op.

Thank You ! Your email has been delivered.